Voetbaldoelen

Al onze voetbaldoelen beschikken over de volgende eigenschappen:

 • Vervaardigd uit aluminium,
 • Versterkt profiel om doorbuigingen te voorkomen,
 • Ovalen of rond profiel (afhankelijk van doelsoort),
 • Aluminium grondkader heeft dezelfde diameter, dit verhoogt de stabiliteit en verkleint de kans op ongevallen,
 • Laag gewicht: makkelijk verplaatsbaar.
Officieel Calzio voetbaldoel label

De kwaliteit van Calzio

Aluminium: licht én sterk

Calzio maakt gebruik van de beste materialen voor het fabriceren van z'n verplaatsbare voetbaldoelen.

Onze doelen zijn gemaakt van aluminium, hierdoor wordt het gewicht laag gehouden en zijn ze toch oersterk en slijtvast. Een andere belangrijke eigenschap van aluminium is dat het bestand is tegen corrosie(roesten). Onze doelen zijn bestand tegen weer en wind en gaan dus makkelijk tientallen jaren mee.

Profielen
Profiel

Door het lage gewicht zijn onze voetbaldoelen eenvoudig verplaatsbaar. De grondkaders van onze doelen hebben dezelfde diameter als de doelframes en zijn 1,60 m tot 2,00 m diep (afhankelijk van de grootte van het doel), deze combinatie zorgt voor een verhoogde stabiliteit waardoor de kans op omvallen sterk verkleint wordt.

De profielen(of palen) van onze voetbaldoelen zijn rond of ovaal (afhankelijk van het type doel) en hebben een minimum diameter van 80 mm en een minimum dikte van 2 mm, dit maakt ze uitermate stevig. Verder zijn de profielen versterkt om doorbuiging te voorkomen.

Al onze voetbaldoelen worden standaard voorzien van een doelnet met een draaddikte van 4mm. Hierdoor wordt een langere levensduur van de netten verzekerd, en zijn ze nog sterker. De maaswijdte van de netten is 50 mm, 100 mm of 120 mm (afhankelijk van het type doel).

Net

Nog meer veiligheid

Als extra beveiliging tegen omkantelen kan u kiezen uit 3 verschillende types verankering:

Verankering in beton
Verankering beton:
een vaste verankering waarmee u uw voetbaldoel kan verankeren in een harde ondergrond.
Verankering in gras
Verankering gras:
een vaste verankering waarmee u uw voetbaldoel kan verankeren in een zachte ondergrond.
Verplaatsbare verankering
Verankering verplaatsbaar:
een verplaatsbare verankering waarmee u uw voetbaldoel kan verankeren op eender welke ondergrond.

Voor clubs én particulieren

De Calzio voetbaldoelen worden al 30 jaar geleverd aan topclubs en amateurclubs in België en Nederland.

Door de grote vraag van particulieren die in hun eigen tuin een doel wensten die dezelfde kwaliteit had als de doelen op de club heeft Calzio een landelijk partnernetwerk uitgebouwd waar ook de particulieren terecht kunnen voor de kwaliteitsdoelen van Calzio.

Zo kunnen onze voetbaldoelen dus zowel ingezet worden op de club tijdens wedstrijden of op het trainingsveld, alsook thuis in de tuin waar de kinderen hun traptechniek en voetbalkunsten verder kunnen blijven bijschaven.

Voetbal doelen groot en klein

Waarom een Calzio-doel?

Competitieve prijs

 • Calzio is zelf de producent van de voetbaldoelen. Dat wil zeggen dat u als klant rechtstreeks bij de producent aankoopt.
 • Wij beschikken niet over een winkel of showroom, hierdoor worden extra kosten uitgespaard. U kan wel onze voetbaldoelen gaan bekijken, voelen, ruiken, ... bij ons netwerk van partners.
 • Onze prijzen zijn all-in prijzen: zowel het doelnet als de levering zijn inbegrepen in deze prijs. Laat u dus niet verleiden door goedkope imitatiedoelen waar u ook nog eens extra moet betalen voor de levering.
Profiel

Kwalitatieve doelen

 • Onze aluminium voetbaldoelen zijn van hoge kwaliteit: ondanks het lage gewicht(makkelijk verplaatsbaar) zijn de doelen oersterk, slijtvast en bestand tegen corrosie.
 • De profielen van onze voetbaldoelen hebben een minimum diameter van 80 mm en een minimum dikte van 2 mm, dit maakt ze uitermate stevig.
 • Onze Elite en Champion voetbaldoelen worden standaard voorzien van een doelnet met 4mm draaddikte. Hierdoor wordt een langere levensduur van de netten verzekerd, en zijn ze nog sterker.

Gratis thuislevering

Onze voetbaldoelen zijn groter en steviger dan de zelfbouwkits die u kan vinden in de speelgoedwinkel. Het transporteren van deze voetbaldoelen is dan ook complexer.
U hoeft zich hier geen zorgen over te maken, wij komen uw voetbaldoel namelijk gratis bij u thuis leveren.

Gratis montage doelframe

Onze voetbaldoelen kunnen niet in één geheel getransporteerd worden, maar worden in aparte modules vervoerd.
Eenmaal ter plaatse worden de modules door onze vakmensen gemonteerd tot een stevig doel.
Ook deze service wordt volledig gratis aangeboden, u hoeft zich dus niet te bekommeren over de technische details.
Voor de montage van het doelnet vragen wij echter wel een meerprijs van € 30,00.
Profiel

Accessoires

Tchouk

Calzio biedt naast kwaliteitsvolle doelnetten (in knooploos hoge sterkte polypropyleen) ook nog andere accessoires zoals de tchouk aan.

De tchouk wordt op het voetbalveld meestal ingezet als keepertrainer maar hij kan ook gebruikt worden voor een wedstrijdje tchoukbal.

Bekijk het overzicht van de beschikbare accessoires.

Terug naar boven